HK-OPEN KEVÄT 2019

Arvon Hauenkalastajat-ryhmäläiset,

Nyt on se päivä, jota monet ovat odottaneet: Hauenkalastajat Openin 2019:n säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät oheisesta linkistä:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScR03hj30e578SEBQ…/viewform

Lukekaahan säännöt ja ilmoittautumisohjeet ajatuksella! On tärkeää, että säännöt ovat hallussa ja niitä noudatetaan, koska laiminlyönneistä putoaa pelistä helposti.

Kiinnittäkää erityisesti huomiota kalojen kuvaamiseen ja mittaukseen liittyviin ohjeisiin. On tylsää, jos kisa ratkeaa puutteellisen dokumentaation pohjalta. Samoin ottakaa raportointiajat mukaan tai vaikka kirjoittakaa ne veneen pulpettiin, raportoinnin toistuvasta missamisesta tuli viime vuonnakin hylkytuomioita. Huolellisuudella välttyy turhalta päänvaivalta.

Osallistuminen on edellisvuosien tapaan kaikille avoin, mutta venekunnan kipparin pitää on Hauenkalastajat-ryhmän jäsen ja 18 vuotta täyttänyt. Junnut ovat kisaamaan tervetulleita, mutta alle 16-vuotiailta edellytämme vanhempainvastuunkantajan kirjallisen suostumuksen kisaan osallistumiseen ja henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Tämä ei ole meidän päähänpistomme, vaan EU:n GDRP-tietosuoja-asetuksen määräämä asia, josta ei voida joustaa.

Kisamittasetin tilaaminen hoituu perinteiseen tapaan osoitteesta www.hauenkalastajat.fi -> verkkokauppa tai https://www.painotaloshop.fi/open-2019-mittatarra-tagilappu…
Kisamittaa ei siis lähetetä ilmoittautuneille automaattisesti, vaan se pitää tilata itse.

Kisa järjestetään 17-19.5.2019.

Ilmoittautuminen sulkeutuu lauantaina 26.4.2019 klo 21.00

Ei muuta kuin ilmoittautumaan, kisamittasetti tilaukseen ja valmistautumaan voittamaan Poika kotiin!