Tarina järvienkasta

Posted on Posted in Reissurapsa

Syssyn 2014 avaus mökkijärvellä ja tällä kertaa olin yksin. Aamulla oli hiljaista ja tuuletonta. Vain mp kurkun verran tutusta mestasta savagen spinnerillä, joka on enemmän loppusyksyn mesta ja kevään kuten keväällä osoittautui kahden metrisen verran.

Paikanvaihto ja 20min ajelu herätteli miehen kunnolla ja toki matkalla hörpitty pari kuppia kahveeta vähän auttoi myös. Paikkaan saavuttuani alkoi kutitella kivasti ja tiesin että satiaisia ne ei ole. Arviolta 5-6kg kala kävi Eeliin kiinni liki paattia, mutta edelleen olen tuolle kumilajille allerginen sillä ei vaan pysyny kiinni. Hetken päästä uusi tukistus ja irti. Se oli kyllä joku kurkku.

Vaihto Grosari jerkkiin ja tämän syksyn tulevaan kyykytysväriin eli ns. Psyconemoon (Pikeboyn mulle maalaama erikoisväri, joka esiteltäneen yöhemmin) ja pam 2kg pulikka paatissa poikkeen, joten nappasin #‎haukien‬ nopeesti ja uutta yritystä. Tämän jälkeen 2kpl eu-ritektiivin määrittelemää kurkkua, joista toinen paskasärkeen ja toinen fox cotton candyyn. Riittää nää kurkut ja 20m syvemmälle koittaan.

Kultanen mäkrupperi kiinni ja eka siivu. Pikkunen odotus jotta laskee 2-3m ja kolme pyöräytystä. PAM!!! Tanssit alkaa tosin ensin ui suoraan paatille ja sen päälle lujaa mennään. 2min päästä en ole paatissa yksin vaan uuden järvienkkani 102cm ja 7.6kg kanssa. Pönöt jää kun yksin oon liikkeellä. No se oli kunnon taistelu ja sen päälle kuppi kahvia.

Uusi yritys ja saman tien PAM!!!! tällä kertaa mannekiini ei suostu näyttäytymään vaan tiemme eroaa noin minuutin kohdalla. Hei hei ja se oli muuten isompi kuin paatissa käynyt. Tämän jälkeen ei sitten muita tapahtumia ollutkaan, mutta en antanut sen haitata.
Mukava reissu ja uusi järvienkka olivat totta.