HAUKIFESTARIT 2018

Posted on Posted in Haukifestarit 2018

HAUKIFESTARIT KOKOAA KALASTUKSENHARRASTAJIA PETÄYS RESORTIIN HÄMEESEEN

Suomen hauenkalastuksen harrastajille järjestetään 14.-16.9.2018 Petäys Resortissa Hämeenlinnan kupeessa ensimmäistä kertaa Haukifestarit. 100 %:sti hauenkalastukselle omistetussa tapahtumassa mukana on niin alan ammattilaisia kuin harrastajiakin, ja pääesiintyjänä paikalla on ruotsalainen hauenkalastuksen suurmies ja pioneeri, Fly vs Jerk -kalastuskilpailuohjelmastakin tuttu Stefan ”Trumman” Trumstedt. Paikalla on myös useita alan näytteilleasettajia.

Haukifestarit tarjoaa vinkkejä, ideoita ja elämyksiä hauenkalastajille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Paikalla on kalastusoppaat Toni Pohjalainen ja Markku Korhonen, joilta voi ottaa 90 min pikareissun Vanajaveden aalloille kalastustekniikkaoppia ja saalista hakemaan 30 € hintaan per asiakas, sekä useita näytteilleasettajia kalastustarvikevalmistajista venemerkkien edustajiin. Haukifestareilla läsnä ovat mm. CWC, Rapala Chase The Beast Road Show, Shimano, Ruoto, Raymarine, Ursuit, Vision, Valajärven kartano, Captain Ollie, Bittersweet Lures sekä KK-vieheet tuotteineen ja festaritarjouksineen. Lisäksi matkailuyrittäjä Antti Pekki on Haukifestareilla kertomassa haukipaikkana kovassa nosteessa olevan Lapin ja etenkin Kemijoen hauenkalastuksesta, Lauri Pihl johdattaa festarikävijöitä hauen perhokalastuksen ja Festareilla testattavissakin olevien kelluntarenkaan käytön saloihin, ja Jani “Haukitohtori” Nieminen on paikalla, jos haluat kysellä miekkoselta jotakin hauen järvikalastuksen tiimoilta. Paikalla on myös Kalastajan Kanava veneineen sekä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön Koolla on väliä -hanke. Useat näytteilleasettajat julkaisevat uutuuksiaan tapahtumassa ja päästävät kävijät testaamaan testituotteitaan. Vision Finland järjestää myös pikakurssin perhokalastukseen.

Näytteilleasettajien kojut ovat avoinna lauantaina klo 9-17 ja sunnuntaina 9-15. Hauenkalastusaiheisia seminaareja on tarjolla kumpanakin päivänä aamupäiväpainotteisesti. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Lauantai-iltana on hauenkalastajien iltamat: hyvää ruokaa, juomaa ja erityisesti samanhenkistä seuraa. Lisäksi tiedossa mm. kisailuja palkintoineen.

Petäys Resort -hotelli tarjoaa yöpymis- ja ruokailupakettia todella edulliseen festarihintaan koko viikonlopulle: viisi ruokailua (kaksi aamiaista ja lounasta sekä iltamaillallinen) ja kaksi yötä 2-5 hengen huoneessa vain 145 € per henkilö! Tai sama paketti yhden hengen huoneessa hintaan 205 €. Yhden yön yöpymis- ja ruokailupaketteja on tarjolla hintaan 100 € / hlö kahden hengen huoneessa tai yhden hengen huoneessa 130 €. Kysy tarvittaessa myös lisävuorokausista esim. kaveriporukan kalareissulle! Majoitusvaraukset: myynti@petays.fi tai p. 03 673 310.

Näytteilleasettajapaikkoja maalta sekä venelaiturista voi vielä kysellä osoitteesta info@hauenkalastajat.fi tai p. 045 140 5662 Jyri Haapanen. Oppaiden kyytipaikoista vastaa ennen tapahtumaa Jyri Haapanen. Paikan päällä Petäyksessä voi reissuja varata suoraan laiturista oppailta.

Nähdään Petäyksessä Haukifestareilla!