HAUKIFESTARIT 2018

Arvon hauenfisustajat,

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät kaikki jakamaan ja kokemaan Suomen hauenkalastustapahtumien uuden aikakauden alku:

HAUKIFESTARIT 2018 järjestetään Petäys Resortilla Hämeenlinnan kupeessa 14.-16.9.2018.

Kyseessä on kaikkien hauenkalastajien ykköstapahtuma Suomessa. Olemme kuunnelleet tarkasti teiltä saamaamme palautetta edellisvuosien tapahtumista ja voimme ylpeänä sanoa, että tänä vuonna tasoa on nostettu joka osa-alueella! Tällaista ei ole vielä haukiskenessä nähty.

Luvassa on hengailua ja yhteisöllisyyttä hyvässä hengessä, mahdollisuus tehdä huikeita löytöjä ja napata kiinni festaritarjouksista näytteilleasettajien kojuilla, ottaa venelaiturilta lyhyempi opasreissu Vanajaveden apajille ja hakea uusia niksejä omaan tekemiseen, oppia lisää ja haistella hauenkalastuksen tuoreimpia alan tuulia luentojen ja esitelmien kautta, tsekata ja testata kaikenlaista välinettä vavoista veneisiin, saunoa ja hengata ja vaikka tulla omalla veneellä laituriin tai laskea vene paikan omalta rampilta ja yhdistää festarireissuun oma kalapäivä WPC-skabastakin tutuilla vesillä.

Lisäksi tarjolla on ohjelmaa lapsille eikä kauniimpaa sukupuoltakaan ole unohdettu vaikka miesvaltainen harrastus vielä onkin: paikalta löytyy myös Ladies Only -alue kuohuviinibaareineen ja saunoineen.

Petäys Resort sijaitsee Tyrvännössä, noin 15 minuuttia Hämeenlinnasta, joten paikalle saapuminen on helpompaa kuin koskaan. Tampereelta matkaa on 75 km, Helsingistä 125 km ja Turusta 170 km. Parkkitilaa on runsaasti ja festarille pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla Hämeenlinnasta.

Käytössä on mukava hotelli ravintoloineen, 200 hengen moderni seminaaritila, sauna ja erikseen bookattavissa oleva privaattisavusauna, rantabaari, venelaituri, opaspalveluita, kalankäsittelypaikka, välineidentestausspotteja ja paljon muuta.

Tapahtuma on maksuton. Kahden yön majoitus- ja ateriapaketteja on tarjolla erittäin edulliseen 145 € / hlö hintaan majoituttaessa 2-5 hengen huoneessa, sisältäen tosiaan myös ruokailun eli ei muuta kuin kilauta kaverille ja porukka kasaan. Majoitusbookkaukset hoitaa Petäys Resort, myynti@petays.fi tai +358 3 673 310. Paikkoja on rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat!

Kalenterit käteen ja loma-anomukset vetämään – tätä happeningiä et halua missata!